(+47) 466 35 425 post@spesialtakst.no

NÆRINGSEIENDOM

Næringseiendom

Vi utarbeider verditakst på alle typer næringseiendommer.

  • Bygg
  • Tomter
  • Utbygningsprosjekter

Lokal kjennskap til markedet og området i lang tid, gir oss en god kunnskap om eiendomsverdier.

Næringseiendommer blir verditaksert av takstmenn som har tilleggsutdanning innenfor disse feltene. Vi har REV-sertifisering (Recognized European Valuer) som er det høyeste kvalitetsstempelet for verdivurdere i EU, og en bekreftelse på at den utførende part tilfredsstiller de samme krav som i resten av Europa.

Internasjonalt er det i løpet av de senere årene etablert klare kompetanse- og sertifiseringskrav for denne typen taksering. De er nedfelt i den europeiske sertifiseringsordningen REV baserer seg på EVS (European Valuation Standards) og er en internasjonal sertifisering for å verdsette næringseiendom, utarbeidet av den europeiske organisasjonen for verdivurderer, TEGoVA.

Den Europeiske sentralbanken har nå fastslått at de vil stille krav til at all verdivurdering av næringseiendom skal utføres i henhold til European Valuation Standars, EVS, også kjent som «The blue book». Det betyr blant annet at flere av Europas største banker nå må vurdere sin eksponering mot eiendom etter EVS. EVS skal også være den foretrukne standard i EU ved tvilstilfeller.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vesthagen 4, 4344 BRYNE

(+47) 466 35 425

post@spesialtakst.no

Legg igjen en beskjed